fra gæst til gæst

Helmehytten Bed and Breakfast bringer de første sider fra vores Gæst-til-Gæst-Bog helt ucensureret og med venlig tilladelse:

Kære Sanne og Jørgen. Vi er meget beærede over at indvie Helmehytten som B & B sted. Det har været nogle fantastisk dejlige dage med nogen ualmindelig søde værter i en lille perle af et anneks. Vi kan varmt anbefale at nyde både de helt nære omgivelser, men også ture i omegnen. En gåtur ud i klitterne, videre langs stranden og op langs Mølle å er et “must”,  men prøv også et MTB-spor ved Blåbjerg – Eller hvis vejret er til det, en ganske almindelig stranddag. Nyd Jeres ophold – det er svært at lade være!      Mvh Jannie & Ebbe, Ålsgårde.                            

PS. Håb på, at ovnen går i stykker og I kan få leveret Sannes hjemmebagte boller – vi var så heldige 🙂 (16.-20./7.-16)

Så siger vi tak for 3 skønne dage. vi har nydt stilheden her I det skønne anneks som ligger I et fantastisk område. Vi kan også varmt anbefale ture i området. Stranden er et fantastisk sted, – også for børn.                                 Vi siger tusind tak for denne gang.                                                                                                                          Hilsen Sofie, Julie, Poul og Ulla. (22.7.2016)

Tak for et fantastisk ophold i Helmehytten, der ligger i en storslået natur. Stor tak til hjælpsomt og hyggeligt værtspar. Området er velegnet til vandre- og især cykel-ture, som vi benyttede os meget af. Både Skallingen, Blåvands Huk og Tipperne er indenfor rækkevidde. Går turen mod Vejrs, kan vi anbefale at cykle på kolonnevejen frem for Kallemærsk-vejen da man derved undgår støvskyer fra modkørende biler. Vi vender gerne tilbage.                                                                                                 Mange varme sommerhilsener Kjeld og Birgit (28.7.2016)                                                              

Når vi I morgen forlader denne lille perle med en beliggenhed, der siger “spar 2” hvad angår vestjydsk natur, vil vi tænke meget på vort “værtspar” -Sanne og Jørgen. Allerede da vi talte sammen pr. telefon og arrangerede de dage vi har tilbragt – følte vi en varme – hvilket fik os til at glæde os over de dage vi aftalte, at skulle være her. Det har været dejligt – oplivende at møde Jer. Tak for nu og på gensyn.                                         Mange kærlige hilsner fra Karin og Jørgen (2 x 1937)                           PS! hvad angår “udstyr” har vi ikke fundet mangler. Dejligt at detaljer som toiletpapir, køkkenrulle, opvaskemiddel er til stede!!! (6.8.2016)

Kære Sanne. Tak for et dejligt ophold. Det er et helt fantastisk anneks I har. Vi har boet 4 friske fyre fra det midtjyske (1 fra Roskilde) i en weekend. Den har primært stået på MTB-cykling i Blåbjerg Plantage, som er et rigtig godt område. Udsigtsbænken og naturstien til stranden er også et besøg værd. Vi håber at vi kommer tilbage. Kærlig hilsen S., M., P. og Si. (8.5.2017)

Tak for lån af Helmehytten!

  • + dejlig varm og empatisk modtagelse
  • + der er tænkt over dagligdags fornødenheder
  • + ingen lugt (stank) af skyllemidler i håndklæder mv.
  • + hvis vi havde været 55 år yngre havde vi nok leget indianere på Jeres kuperede grund, med gamle krogede bjergfyr.
  • – for meget modvind.

Kh. B & J – Djursland (11.maj 2017)

Kære Sanne og Jørgen.

Tak for dejligt brug af Jeres B & B for os da vi manglede et refugium så den store datter kunne få huset med vennerne. Vi kom fra en travl hverdag med mange ender, der skulle nå sammen og landede her midt i den mest vidunderlige udsigt, skøn gåtur til Vesterhavet. Interessant snak med værter vi kunne snakke meget mere med – og mon ikke vi får lejlighed til det?

Mange hilsner G og O, J og A (20.5.2017)

Thank you for using the nice and cosy cottage HELMEHYTTEN.                    L & M (from Holland) (1.6.2017)

 

Kære Helmehytte. Tak for opholdet. Det er et dejligt, lille hyggeligt sted I har her til udlejning, vi har alle (både store og små) nydt rammerne. Ha’ en dejlig sommer. Kh M og familie. (15.7.2017)

 

Kære Helmehytte.                                                                                                                Søger du/I fred og ro samt en pragtfuld natur – er Helmehytten stedet. Samtidig er Sanne & Jørgen et perfekt værtspar, hvor du føler dig velkommen. Vi har virkelig nydt dagene her i Jeres fristed. Tusind tak for lån af grillen. Peter og Gitte, Glostrup (7.-11./8. – 2017)

 

Mange muligheder kan opfyldes ved et ophold i Helmehytten, hvis man vil tage dem i brug. Jeg selv er fugleinteresseret så opholdets toppunkt i denne sammenhæng var observationen af en slagfalk ( Falco cherrug). — og ellers. Tiden går alt for hurtigt når man føler sig vel til rette. Derfor lidt trist til mode ved at forlade Helmehytten. Nå, jeg har “truet” med at komme igen, da der var alt for mange ting jeg ikke nåede at opleve. Uffe H (20/8-17)

 

Det var et fantastisk ophold Morten og jeg havde hos Jer, specielt vil jeg fremhæve “Jyllands bedste udsigt fra sengen!”
Håber at få lejlighed til at gæste Jer igen.
Med venlige hilsner
Bo
(18/6 18)


Tak! 
Her er skønt og huset fungerer perfekt. Dejlige gåture til vandet og kig fra bænken. Vi kommer gerne tibage.
V og  V, Frederiksberg
(4/7 18)Vi har nydt Vesterhavets brus
i storm og stille
i sol og gus
haft det fint i det lille hus
Tak fra Helga og Kirsten
(13/7 18)Wir sind so froh, dass wir Helmehytten entdecht haben, ein so sympatischer, schoner Ort
Reglindis und Theodor
(23/7 18)


Dear Sanne and Jorgen
Thanks for a most welcome stay at your cute summerhouse
We´ll see you again
Sally, John and Charlie, UK
(6.-11./08/2018)


Tak for et dejligt ophold i Jeres fantastiske hytte. Da vi jo kom for at fange pigvar, men det pga blæst ikke var muligt,
er vi nødt til at komme igen😀
Til gengæld har vi oplevet en masse andet bl.a. Flymuseet i Stauning var interessant. For ikke at nævne den smukke natur her omkring.

På gensyn, Lars og  Bente
(20/8 – 2018)


Tak fordi vi måtte overnatte i jeres dejlige hytte i forbindelse med at vi skulle ud at spise fint. Håber at have mulighed for at komme igen en anden gang til dette dejlige sted.
Søren og Bente, Risskov.
(23/8-18)


Vi har nydt at kunne bo i det lille hyggelige hus under vort kusine/fætter-træf. Dejlig natur lige uden for døren. Lille mangel: knager i badeværelset. Alt OK ellers.
Kusinerne Ulla og Kirsten fra Ærø og fætteren Per fr Klampenborg
(30. august 2018)


Har virkelig nydt opholdet her i Helmehytten.
Her er befriende enkelt, rent og hyggeligt…..og så midt i den skønneste natur, lige udenfor døren.
Jeg har været i Blåbjerg Plantage og på genbrug i Nr. Nebel.
Skøn gåtur til og langs Mølleåen.
Ved nedgang 70 har jeg høstet de lækreste havtorn, hele bagsiden af klitten var orange.

Tusind tak for nu
Ulla, Løjt Kirkeby
(7.9.2018)

Tak for et dejligt ophold i Helmehytten. Vi har allerede besluttet at vi kommer tilbage, senest næste sommer. Det bedste med Helmehytten er stilheden, at naturen er så tæt på og den skønne duft af salt Vesterhav og sød lyng.. Og så var vi så heldige at få besøg af Mikkel Ræv. Han så ikke os; han var alt for optaget af at skrabe myrer frem under barken på det store fyrretræ lige uden for terrassen her. Men straks skal vi videre på nye eventyr- Vestkysten nordover idag via Hvide Sande, Ringkøbing, Thyborøn & Hanstholm. Vores færge til Norge & Stavanger sejler i aften fra Hirtshals. Om to uger er vi tilbage i vores Skanderborg.
På gensyn. Kærlig hilsen fra Anne Cathrine, Helene og Søren
(14.7.2019)

Vi har nydt to dejlige dage i Jeres lille hytte. Her er natur og ro. Vi så to ræve lege på Jeres terrasse kl. 6 i morges.
Det er en nydelse bare at kigge ud over naturen set fra hytten og så er vi tæt på een af verdens bedste strande, skønt.
Anny og Erik fra Rødovre.
(25.7.2019)
kære Helmehytte. Tusind tak for at vi fandt Jer. Sikke et skønt sted at slappe af. Dagene  gik for hurtigt, så vi vil meget gerne komme igen og opleve naturen. Vi har også nydt samværet med vore børn, hvor der blev fejret 14 års fødselsdag.
Mange kærlige hilsner og på gensyn. Karin – Jørgen, Odense (1.6.2020)
Tak for lånet
vi har nydt det. Vi kommer snart igen. M. og K.(7.6.2020)
Danmarks fedeste Velo Solex Club = BCR = Bjert City Rollers stiftet 25/11 2011 og kåret til den absolut bedste BCR club. Vi fortsætter senere. Super venligt værtspar. Denne lille skjønne oase kan kun anbefales.
Tusind tak for denne gang.
Mvh Johnny – Heino – Jens – Jesper (12.6.2020)
Kære I to i Helmehytten
Tusind tak for at vi måtte komme igen. Vi har nydt hver en dag på dette skønne sted. Tak for Jeres venlighed og gæstfrihed, vi kommer gerne igen. Håber at vi måske ses i Odense, når I kommer dertil i Chokoladebutik eller til en kop kaffe i vores sommerhus, på gensyn.
Fortsat god sommer.
Karin – Jørgen Odense. (21.06..2020)
Tusind tak for lån af Helmehytten, der som vanligt efter klassisk mønster sammen med værtsparret lever fuldt op til forventningerne.
Vejret har de sidste 5 dage vist sig fra den lune side med mange pragtfulde solskinstimer.
og mange tak for den hurtige forlængelse af ‘mini-ferien’ fra 3 – 5.
De bedste hilsner & på gensyn Lars, Hedensted.(28.august 2020)
Kære Sanne og Jørgen
Vi har været så priviligerede at indvi sæsonen.
Vi har nydt weekenden i fulde drag.
Vi har nydt naturen i nærområdet og været på dejlige udflugter.
Vi spiste på Caf Stranden og det kan varmt anbefales.
Vi glæder os til at komme igen!
Mange hilsner Ken & Anna. (maj 2021)
Kære I to i Helmehytten
Endnu engang tak for opholdet i Jeres skønne hus.
Vi har nydt meget at være her selv regn alle dage, men det kan vi jo ikke ændre. Vi ønsker Jer en god sommer og håber vi må komme igen.
Mange hilsner
Karin – Jørgen   Odense